U bent hier

U bent hier

Sportclub GIDOS wil nieuw logo

Sportclub GIDOS bestaat in 2017 maar liefst 50 jaar en organiseert een logowedstrijd van maandag 6 maart 2017 tot dinsdag 18 april 2017.

Het huidige logo van sportclub GIDOS is aan vervanging toe. De dynamische sportclub wil een logo dat niet de beperking van haar clubleden in de verf zet, maar hun enthousiasme, diversiteit en vele mogelijkheden.
Het nieuwe logo zal te zien zijn op exclusieve gadgets. Vorige jaren mocht het oude logo nog pronken op sportbidons, blitse outfits en stoere sportzakken. Wat dit jaar het gadget wordt, blijft nog een verrassing, maar het is vast en zeker een must-have!

                                

Hoe deelnemen aan de logowedstrijd?

  1. Neem een kijkje op de website www.gidos.be om de sportclub te leren kennen.
  2. Maak een ontwerp voor een logo van de sportclub GIDOS.
  3. Stuur het ontwerp in een gesloten envelop op via de post of kom het afgeven tegen ontvangstbewijs vóór woensdag 19 april 2017 op onderstaand adres.Men kan het ontwerp ook in PDF opsturen naar info@gidos.be vóór woensdag 19 april 2017 en krijgt hiervan bevestiging.
    Belangrijk is het vermelden van naam, telefoonnummer en e-mailadres op de e-mail of op een afzonderlijk strookje papier dat in de envelop steekt.                                                                                                                            Sportclub GIDOS Koolskampstraat 24 8830 GITS
  4. Als men het ontwerp per post opstuurt, geldt de poststempel  als bewijs. Als men het komt afgeven of per mail opstuurt, geldt de datum van het ontvangstbewijs.

Alle informatie en het wedstrijdreglement is te vinden via www.gidos.be/wedstrijd