U bent hier

U bent hier

Nog 10 dagen voor Jumbo Run editie 2017!

Zaterdag 19 augustus is de 47ste Jumbo Run een feit. Torhout is voor de vierde maal gaststad!

Jumbo Run is...

  • 160 zijspannen en trikes met rijders uit België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Engeland, elk met een persoon met beperking als passagier.
  • Alles draait hier om de vriendschap tussen motorijder en passagier. Sommigen onder hen rijden al meer dan 40 jaar samen!
  • Deze run is de grootste en oudste run van België.

Torhout 4de maal gaststad voor de Jumbo Run

Ieder jaar opnieuw trekt de Belgische Jumbo Run vanuit Dominiek Savio, Gits naar een Vlaamse gemeente of stad. Voor de editie 2017 wordt dat de stad Torhout. Torhout ontvangt ons voor de 4de keer in de Jumbo Run geschiedenis. Daarmee mag zij zich terecht de echte Jumbo Run stad noemen. Geen enkele andere stad of gemeente deed dit haar voor.

De run vertrekt om 10u op het domein van Dominiek Savio in Gits. De aankomst van de Jumbo Run is voorzien omstreeks 12u in de Mast van Torhout. De deelnemers van de Run worden getrakteerd op een lekkere BBQ en kunnen er proeven van allerlei kermis- en andere activiteiten op de markt. Om 17u keren de zijspannen en trikes met passagiers na een onvergetelijke namiddag terug naar Dominiek Savio. Daar gaat het feest verder met muzikale animatie en vuurwerk om 22u30!

Meer info: www.jumbo-run.be