U bent hier

U bent hier

Dominiek Savio zoekt directeur Secundair Onderwijs

Voltijdse betrekking voor onbepaalde duur
Vanaf 1 juni 2020
Solliciteer online via ons jobplatform


We zijn een diverse groep leerlingen.
Doe jij de moeite om elk van ons te leren kennen?
En respecteer je ons dan ook in wie we zijn? Ontdek je ook graag onze talenten en mogelijkheden? We hopen dat je enthousiasme aanstekelijk werkt. We vinden het belangrijk dat je met ons in dialoog gaat, maar evengoed dat je knopen durft door te hakken als het nodig is. We zouden het fijn vinden als we ook bij jou terecht kunnen als het even moeilijk gaat. We zullen af en toe een fout maken, hopelijk ga jij daar vriendelijk mee om. We kijken vooral uit naar je komst! Jij toch ook?


Wij zijn een zeer gedreven multidisciplinair team van medewerkers.
Ben jij de directeur die samen met ons in beweging blijft? Neem je de tijd om onze sterktes te leren kennen? Om vandaaruit geduldig en duurzaam vooruit te gaan? We hopen dat je iemand bent die luistert, ook naar de stillere mensen. We kijken uit naar een sterk empathisch persoon, oprecht en open in de communicatie. Wij vinden het belangrijk om samen te werken in gedeeld leiderschap. We zijn een zeer participatief en zelf-organiserend team! Je inspireert ons met je sterke en heldere visie, je passie en gedrevenheid en een goede portie humor! Je gelooft bovenal in inclusie. Je gelooft in de kracht van het buitengewoon onderwijs en vecht voor de belangen van onze leerlingen, op school maar ook naar hun toekomstmogelijkheden toe.
We hopen jou snel met open armen te mogen ontvangen!


Onderwijsopdracht
Secundair Onderwijs Dominiek Savio, dat deel uitmaakt van Groep Gidts, heeft een onderwijsopdracht ten aanzien van leerlingen met (neuro)motorische beperking, type 4. De leerling kan onderwijsondersteuning krijgen in het gewoon onderwijs of gespecialiseerd onderwijs volgen in de school in Gits. Sommige leertrajecten volgen dezelfde studierichtingen als in het gewoon onderwijs, maar leerlingen kunnen ook een schooleigen leertraject volgen. Ervaring met deze verschillende leertrajecten en -processen en onze samenwerking met het gewoon onderwijs maakt van onze school een kennispool voor leerlingen met een neuro-motorische beperking. 


ID-card secundair Onderwijs Dominiek Savio

  • 461 talentvolle leerlingen
  • Onderwijs Type 4 (80 leerlingen OV1 / 29 leerlingen OV2 / 51 leerlingen OV4)
  • 301 leerlingen in West-Vlaanderen worden ondersteund via ons ondersteuningsteam
  • Een multidisciplinair schoolteam met 130 gedreven medewerkers
  • Wij maken deel uit van Dominiek Savio vzw en Groep Gidts vzw


Wat wordt er van jou verwacht?

  •  Een functieomschrijving en uitgebreid profiel van de school is op eenvoudige vraag te bekomen via Lieve Verfaillie - lieve [dot] verfaillie [at] dominiek-savio [dot] be
  • Met bijkomende vragen, kan je terecht bij Philip Vanneste, gedelegeerd bestuurder - 051 230 611


Solliciteren?
Stuur jouw motivatiebrief en cv ten laatste tegen 31 maart naar:
Philip Vanneste, gedelegeerd bestuurder, via het online jobplatform