U bent hier

U bent hier

DJ Spiere for life

Kevin Devette is de echte naam van dj Spiere, een dj die onlangs via een actie op onze school geld inzamelde voor de vzw Hope for Duchenne. Dat deed hij door middel van een actie waarbij mensen plaatjes konden aanvragen. Via die actie haalde hij 225 euro op. Niet alle plaatjes werden uitgespeeld. Maar één ding is duidelijk: hij wordt supergelukkig van dj te zijn.

Zelf is Kevin grote fan van de DJ’s Dimitri Vegas en Like Mike. Hij voelt zichzelf niet beroemd , maar vindt het fijn als mensen hem aanspreken als dj Spiere. Hij doet dj’en voor zijn plezier.

Zijn allereerste keer dat hij ooit muziek draaide voor publiek was op een sinterklaasfuif enkele jaren geleden. Maar waar hij voor de allereerste keer een plaatje gedraaid heeft weet hij niet meer. Hij heeft een hele verzameling plaatjes en cd’s, maar een favoriet liedje heeft hij niet.

Dj zijn vanuit een rolstoel lijkt moeilijk, maar dit is het voor Kevin niet. Op zijn laptop staat namelijk een programma waar hij vlot ambiance mee kan maken.

Kevin, proficiat met deze actie.

DJ Spiere

artikel: Chinouk Vanslembrouck
foto: Carlo Maenhoudt